Despre noi  

Despre noi

“Dinamismul este focusul nostru !”

O imagine vazuta prin ochii unui fotograf se transforma de cele mai multe ori intr-o intreaga poveste, poveste pe care dorim sa v-o aratam de fiecare data prin imaginile surprinse de noi. Am dori ca dincolo de tehnica de fotografiere, de regulile impuse de aceasta, sa observati frumosul, linistea, sa va lasati purtati in aceasta lume magica. Imortalizam de la cele mai importante momente din viata noastra pana la cele mai comune, acestea capatand peste vreme o cu totul alta importanta.

Focalizand si tot focalizand am ajuns la concluzia ca “FOCUS” este cel mai potrivit nume prin intemediul caruia urmeaza sa ne facem cunoscuti. In focus dorim sa va expunem in mod clar emotia, pasiunea, estetica, bucuria de a trai fiecare clipa, viata in aer liber, detasarea,  jocul de culori si lumini.

        “Ionela Stoica fiind numele meu, cunoscuta de prieteni  ca Jo, pot spune ca nimic din ce am studiat pana  in momentul de fata : tehnica dentara, drept, resurse umane, sau management, nu au avut o influenta atat de puternica asupra mea, asa cum o are fotografia in prezent. Imi place sa ma las condusa de imaginatie, detasandu-ma de monotonia aparenta ce ne incojoara, transformand-o in frumos.”
        “Raducu Sabin Cornea, medic de profesie , devotat meseriei mele, mi-am descoperit de cativa ani si placerea pentru fotografie. Pentru mine fotografia nu este un cliseu executat la fiecare apasare a declansatorului. Caut sa surprind naturaletea si cadrele spontane bazate pe emotiile subiectului. Apreciez mereu o fotografie reusita prin valoarea momentului surprins. “

Impreuna incercam sa cream un paradis posibil, sa surprindem esenta prin ochii fiecaruia, adaptandu-ne stilurilor diversificate.

“E atat de evident ca fiecare creator isi modelaza opera, incat pierdem din vedere ca la randul  ei, opera il modifica pe cel ce a creat-o.”(Octavian Paler)